Mad stopt met Karperlood!

Het Karperlood gaat bij MAD uit de collectie. Zodra wij door gewichten heen zijn zullen deze gewichten worden vervangen door lood van het merk AVIDCARP.Performance T Shirt

Het Drennan Performance T-shirt is een kwalitatief hoogwaardig, 100% polyester T-shirt ontwikkeld voor de warme zomerse dagen. Dit nieuwe T-shirt is sportief, licht,ademend en absorbeert zweet. T-shirt is snel drogend en houd je koel door het afvoeren van transpiratie.
Acolyte 13 FT Distance
Feeder Rod

De 13ft (3,96 meter) lange Acolyte Distance Feeder is ontwikkeld voor het vissen op lange afstanden en is geschikt om zware voerkorven goed weg te zetten. Drennan heeft een super hengel ontworpen waarbij naast de voornoemde eigenschappen de hengel zijn actie bij het drillen van vis behoudt. De Acolyte Distance Feeder 13ft is uitermate geschikt voor Nederlandse omstandigheden: van het Amsterdam-Rijnkanaal tot de grote rivieren. De hengel staat garant voor accurate worpen voor lange afstanden (100+ meter). Worpen met korven van 100 gram zijn geen probleem.
Carp 7 Dobbers

Drennan heeft de toch al indrukwekkende Carp serie (commercial) dobbers uitgebreid met de Carp 7. De dobberlichamen zijn gemaakt van een hoogwaardige balsassoort en met een heel sterke acryllak afgewerkt.De Carp 7 heeft een metalen onderantenne. De dobberogen zijn van een uniek ontwerp met centrale lijn geleiding. Boven- en onderantenne zijn verankerd in het dobberlichaam. Zichtbaarheid van de antenne is gegarandeerd met de holle Glow Tip. Antennes (dikte 1,5 mm) zijn voorzien van twee kleuren rood/ geel en geel/geel zodat de zogenaamde opstekers ook goed geregistreerd worden.